Bij Madame Jardin kun je terecht voor een goed uitgedacht en vormgegeven tuinontwerp, waar mens en natuur in gepaste balans de ruimte krijgen.

Ook kunnen we een beplantingsplan maken waarin we kijken naar welke plant- en bloemsoorten goed in jouw tuin zouden passen. Jij geeft aan wat je wensen zijn, wij zetten ze om in een ontwerp waar jij en de omgeving blij van worden.

Kosten ontwerp tuin:
tot 100 m2: €450,-
tot 250 m2: €750,-
tot 500 m2: €1200,-

>500 m2: op aanvraag

Beplantingsplan: 50% van de ontwerp prijs

Naast het ontwerpen van natuurtuinen, werken we graag mee aan de aanleg ervan. Zodat jouw tuin precies zo wordt als vooraf besproken.

Hou je zelf van tuinieren? Dan kunnen we je ook begeleiden in de aanleg van je tuin. Hierin delen we onze kennis met jou en maken we de tuin samen precies zoals we hem ontworpen hebben. 

Kosten aanleg:
€45 per uur ex BTW

of in overleg een projectprijs

Een natuurtuin heeft, net als iedere andere tuin, zo nu en dan aandacht en tijd nodig. Om ervoor te zorgen dat de beplanting gezond blijft en je tuin de juist functies behoudt, verzorgt Madame Jardin ook periodiek onderhoud van de tuin. 
Afhankelijk van het ontwerp van de tuin kan dit wekelijks, tweewekelijks of maandelijks zijn. Dit bespreken we tijdens het maken van het onderhoudsplan. Wij zorgen voor de tuin, zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten.

Kosten onderhoud:
€45 per uur ex BTW 

of in overleg een vaste prijs per week/maand/jaar

Meer weten over hoe we jouw tuin in een prachtige natuurtuin kunnen omtoveren?
Stuur gerust een mailtje met jouw vraag en wensen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.